Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla,  Grup Yedi İklim’in katkılarıyla “Müzik Varsa Biz De Varız” adlı konser düzenlendi.

Etkinliğe Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde AK Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun ile Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir ile çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.

Programda bir konuşma yapan Yeşilay Niğde Şube Başkanı Dr. Ali Elbasan “ Alkol, sigara, uyuşturucu ve kumarın zararlarını hepimiz biliyoruz ancak insanlar yine de bilinçsiz bir şekilde bunları kullanmaktadır. 99 yıl önce bağımlılıkla mücadele için Hilal-i Ahdar Cemiyeti kurulmuştur. Bu cemiyet daha sonra Yeşilay adını almıştır. Bu cemiyetin amacı ilk kurulduğunda alkolle mücadeleyi benimsemiş olsa da şu an sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji ile mücadele eder bir hale gelmiştir. Yeşilay Haftası vesilesiyle halkımızın bağımlılık konusundaki farkındalık düzeyini artırmak amacıyla Niğde Yeşilay Şubesi olarak Genç Yeşilay ekibiyle birlikte bu etkinliği yapmaya karar verdik. İyi ki yapmışız diyoruz çünkü bu yüksek katılım bizi oldukça mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Ayrıca programda, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’in kura ile belirlediği kişilere bisiklet hediye edildi.
 
 
Editör: TE Bilişim