Son zamanlarda ilimizde özellikle yardım işleri başta olmak üzere faaliyet göstermeye başlayan Umuda Yolculuk Hareketi Gönüllüleri, hafta sonu organize ettiği piknikte Ömer Halisldemir  Üniversitesi öğrencileriyle birlikte piknikte buluştu.

Pikniğin amacının üniversite içindeki kulüplerle kaynaşmak, beraber hareket etme kabiliyetini pekiştirmek ve gönüllü olarak bu yolculuğa katılım yapanların tanışması için organize edildiğini dile getiren grubun kurucularından Şeyda Büyüktaf yaptığı açıklamada

“Umuda Yolculuk Hareketi olarak gelenekselleştirmeyi planladığımız “1. Umuda Yolculuk Pikniğine” ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu yaşadık bugün. Bir birilerini tanımayan insanların bir amaç uğruna çıkarsız bir araya gelebildiğini gördük bugün. Hayallerin biri biter, biri başlar. Bizlerde bir hayalin başlangıcıyız. En ufak bir mutluluk işareti varsa o hayalin peşinden koşabilmeli insan uçarcasına diyebilmek umuduyla davetimiz üzerine bizleri kırmayıp katılım yapan Nutik’in ufak skeçleriyle güldük, KOPGENÇ’in Redbull standı ile eğlendik, LÖSEV’in sıcaklığı ile ısındık. Bizler hayallerimizin peşinden gitmeye karar verdik. Zaman şimdi umuda yolculuk zamanı. Haftalar, günler geçecek ve o güneşli günler gelecek. İçimizdeki kelebeklerin kanat çırpışlarını duyacağız o güzel hayallerin gerçekleşmesini beklerken. Şimdi umuda inanmış yüreği buz ve yosun tutmamış insanlarla o günleri yaşamayı, yaşatmayı bekliyoruz... Bugün bizlerle beraber pikniğe katılım yapan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi NUTİK, KOPGENÇ, LÖSEV Kulüplerine ve Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği’ne gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

 
Editör: TE Bilişim