AK Partinin seçim şarkısına kattığı yorumla beğeni toplayan müzik adamı Uğur Işılak şimdide sinemada boy gösterecek. On Numara Yapım ve Murat IŞILAK ortaklığıyla beyaz perdeye uyarlanacak sinema filmi ile Türkiye'de karanlıkta kalmış birçok gerçek aydınlanacak. Filmin başrolünde ise “DOMBRA” isimli seçim şarkısının başarılı yorumcusu Uğur Işılak oynayacak.

 
AK Parti'nin seçim müziği olan Dombra'yı düzenleyen ünlü sanatçı Uğur Işılak, büyük bir ekiple özenle hazırlanılan sinema filminde oynayacak. Filmin yapımcılığını On Numara Yapım ve Murat IŞILAK üstlenecek.


Seçim dönemi boyunca söylediği şarkıyla büyük beğeni ve takdir toplayan Işılak, yeni projesi ile de ses getirmeye devam edecek. Kasım ayı içerisinde çekimlerine başlanacak olan sinema filminin oyuncu kadrosu birbirinden başarılı ve yeteneklerini yaptıkları işlerle kanıtlamış kişilerden oluşuyor.


Kafalardaki birçok soru işaretinin bu sinema filmiyle silineceğini vurgulayan yapımcılar “Sinema adına çok önemli bir yapıma imza atarken, senaryo ekibimizle ülke gerçeklerini gözler önüne sereceğiz” dediler. Sinema filminde başrolü sevilen sanatçı Uğur Işılak oynayacak.Başarılı sanatçı Uğur Işılak yorumuyla büyük beğeni toplayan eser DOMBRA’ dan sonra şimdide sinema filmiyle büyük bir imza daha atmaya hazırlanıyor.    

                                  
Editör: TE Bilişim