Bor Belediyesinin organizesi ile Bor İlçesi Kayabaşı Park’ta Uğur Işılak konseri düzenlenmişti.

Uğur Işılak’ın Bor konseri  gerek izleyicilerin çokluğu ile, gerekse anfi tiyatronun muhteşem görüntüsü ile çok konuşuldu.

Bu konserin ardından, Sanatçı Uğur Işılak  A Haber Televizyonunda yapılan bir söyleşisinde Bor Konserinden övgü ile söz etti.

Uğur Işılak A Haber Televizyonunda yaptığı konuşmada;  Herkes kendi çapında, kendi kitlesi ile bir hazırlık yapıyor, Bende yıllardan beri sosyal sorumluluk anlayışı ile yaşayan bir sanatkarım. Sanatı da biraz misyoner edası ile yapan bir adamım. Dolayısı ile siyaset benim hayatıma girdiğimde çok büyük şey değişmedi. Çünkü zaten benim sahnemde o siyasi söylemler daha doğrusu ideolojik söylemler vardı. Bugün de var. 7 Haziran Türkiye için bir dönüm noktası, kritik bir dönemdeyiz. Karasız insanlar da var. Bu yüzde 15 civarında olduğu tahmin ediliyor. İşte bu kararsız insanların önüne bir resim koymak lazım, eski Türkiye’yi koymak lazım, Yeni Türkiye’yi koymak lazım veya 2023 hedeflerinin resmini çizebilmek lazım.  Biz geçmişten beri yaşanan bir çok sorunu anlatıyoruz. Bu milletin bir sürü acısı var.  Bunlar eski Türkiye’de oldu. Bu resmi ortaya koymak lazım. Kararsızların böyle resimleri görmeye ihtiyacı var. Nerede duracaklarını bilmeleri açısından bir resim ortaya koymak lazım. Bu resmi sanatsal olarak göstermek için konserlerimiz çok etkili oluyor.”dedi.

 

Uğur Işılak televizyon konuşmasının devamında;  Dün Konya’da üç konser verdik. Ondan evvel  Ereğli, Seydişehir ve Konya Selçuklu’daydık. Ondan önce Niğde Bor’daydık. Ya Niğde Bor’da öyle bir kalabalık vardı ki. Sanki Niğde Bor tamamen orada. İnanın on binlerce insan… Şimdi bu on binlerce insanın tamamı benim siyasi görüşümü paylaşmıyordur. Aralarında mutlaka farklı partilerden, farklı siyasi görüşlere mensup olan insanlar vardır. Fakat orada sanki bir potada eridik. Yani hepimiz aynı söylemle, aynı fikirde olduk onlarla… İnşallah Niğde 3 Milletvekili çıkarır, daha iyi sonuçlar elde edilir”dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen’den de bahsedilen aşağıdaki videonun 8. Dakikasından sonra Uğur Işılak’ın Bor Konseri ile ilgili düşüncelerini izleyebilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim