T.C. Kemerhisar Belediyesinin geleneksel hale getirmiş olduğu bu yıl 16.'sı gerçekleşecek olan Uluslararası Tyana Kültür ve Turizm Festivali'nin  iptal edildiği öğrenildi. 

T.C. Kemerhisar Belediyesi'nden resmi bir açıklama gelmese de  Kemerhisar Belediyesi Basın Bürosunda görev yapan Fatih Tavlaşoğlu sosyal medya hesabından bu konuda paylaşım yaptı. 




Ama - Lakin; 

Geçtiğimiz yıl 15.si düzenlenen Tyana Kültür ve Turizm Festivali sırasında da yoğun şehit veriliyordu. Terör  ve Güvenlik sorunu gündemdeydi. Buna rağmen festival yapıldı ve T.C. Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı eleştirilere şöyle yanıt vermişti. 

Unutmuş olabilir kendi ismiyle açılmış youtube hesabından   yayınladığı videosu aşağıda; (O zaman ki haberimizi burada Tıklayın)

Sayın Kirazcı aynen şöyle diyor; 

"Sizlere buradan çağrı yapıyorum, Terörün tek bir hedefi vardır, tek bir amacı vardır. Korkutmak, yıldırmak, usandırmak. Kemerhisar'ın yiğit insanları... Terörün bu pis amacına hizmet etmemek üzere biz bu festivali iptal etmedik. Ertelemedik, gururla, başımız dik, korkusuzca önlerine dikildik ve dimdik ayakta durmaya  devam edeceğiz" 

T.C. Kemerhisar Belediyesi'nden inandırıcı resmi açıklama bekleniyor. 


 
Editör: TE Bilişim