Türk Ocakları Niğde Şube Başkanlığı her hafta sonu düzenlediği Ocakbaşı Sohbetlerinin yanı sıra  konferans ve seminerlerine de devam ediyor. 


Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saadettin Yağmur Gömeç'in katılımı ile gerçekleştirilecek konferans 28 Ekim 2017 Cumartesi günü Niğde TSO toplantı salonunda yapılacak.

Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Doç. Dr. Metin Hakan Severcan yaptığı açıklamada; Türk Ocakları Niğde şubesi olarak 2017-2018 dönemi faaliyetlerimize 28 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda düzenleyeceğimiz "TÜRK DÜNYASINDA MİLLİ BİRLİK" konulu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saadettin Yağmur GÖMEÇ'in vereceği konferans ile devam ediyoruz. Konferansımızın Türk milleti için hayırlı olmasını diler, katılımlarınızı beklerim" dedi. 

Diğer yandan her hafta Cuma günleri yapılan Ocakbaşı sohbetlerinin bu haftaki konusu "Y Kromozonları Yönünden Soy Bağlarının İrdelenmesi" konuşmacı konuk ise Uzman Doktor Kemal Çağdaş Yıldırım... 


Editör: TE Bilişim