Bor Başpınar İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Çanakkale Şehitleri Anma günü programında bir konuşma yapan Okulun Sosyal Bilgiler öğretmeni Seval Eroğlu'nun videosunu sitemizde yayınladıktan sonra, ulusal internet siteleri alıntı yaparak yayınladılar, çok ilgi çeken video tıklanma rekoru kırdı. 

Çanakkale Şehitleri anma günü etkinliği  Hüseyin Nihal Atsız’ın Kahramanlık şiirinden alıntı ile başlıyor. Seval öğretmenin konuşması öğrencilerin katılımı ile zafere yakışır bir program oluyor. Böylesi öğretmen ve programların çoğalması dileği ile Seval Öğretmene teşekkür ediyoruz…

Bu videonun yayınlanmasından sonra, sitemizin önceki haline, hosting firmasını değiştirmeden önceki haberlerimize binlerce yorum yapıldı. 102 sayfadan oluşan yorumları ciltlettirip sitemizin teknik sorumlusu aynı zamanda Başpınar İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Çopur tarafından Başpınar Okulu şenliklerinde öğretmen Seval Eroğlu'na takdim edildi.

Bu videonun büyük ilgi görmesinin ardından, bir çok kurum, kuruluş yada şahıslar şahsen yada telefon ile Seval Eroğlu'nu arayarak kutladılar. Bor ve Niğde Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından teşekkür ile ödüllendirildi.

Bor İlçesi, Başpınar İlköğretim Okulu ve Seval Eroğlu'nu bu video vesilesi ile bütün Türkiye duydu, tanıdı. Sitemiz videonun yayınlandığı günlerde günlük tekil IP giriş 10 binlere ulaştı.

Bu konuda bir çok haber yaptık ancak barındırma firmamızı değiştirince o haberlerde yok oldu... Ama video hala izleniyor.

İşte İnternette tıklama rekoru kıran video...
 Seyretme güçlüğü çekiyorsanız iki ayrı link...




Editör: TE Bilişim