Niğde’nin Bor ilçesinde yıllar öncesi yaşadığı çocukluk döneminin nostaljik oyun ve anılarını ‘SEN HİÇ…’ adlı bir kitapta toplayan eğitimci-yazar İhsan Şenol, zaman tünelinde ki yolculuğu güzel anılarını gelecek kuşaklara taşıyor.      

Oyun çağına, çocukluk dönemine, büyük özlem duyan Eğitimci Yazar İhsan Şenol, zaman tünelindeki yolculukta; yeni nesil ile eski nesil arasındaki kültürel yozlaşmaya değinir.

Dejenere olmayıp, özünü koruyan ve her platformda öğretmenlik mesleğiyle gururlanıp onur duyar. Seven, sevilen; bilgi, görgü, deneyim ve sosyal aktiviteleriyle çevresinde hayranlık uyandıran bir Anadolu öğretmeninin yaşam kulvarında, nostaljik panoramasını yüreğinizde duyacaksınız.      
Tutum davranış ve hobilerin büyük değişikliklere maruz kaldığını, güzel kültürel nüansların erozyona uğradığını, sosyolojik ve kültürel boyutunu da vurgu yapar. Ahlaki norm ve etik değerlerin önemini yabana atmaz. Eğitimci yazar kendisiyle barışık mutlu bir aile babasıdır. Ve yer yer ironik anekdotlarıyla tebessüm ettirmesini bilir.

Teknolojik nimet olan iletişim araçlarının amacı dışında kullanıldığından ve sosyal ilişkilere zara verdiğinden söz eder. Değer yargıları ve gençliğin geleceği açısından endişe ve kaygılarını dile getirir. Eğitimci-Yazar Şenol, karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan arkadaşlık ilişkilerini çok önemser.  Herkesin çocukluğunun birer anılarıyla dolu olan ‘SEN HİÇ…’ Adlı eser Çukurova Kitap Fuarı, Mersin Kitap Fuarı ve Ankara Kitap Fuarı Standında geçtiğimiz günlerde kitapseverlerin ilgi ve beğenisinde ilgiyle karşılandı. Çeşitli illerde Kitap Satış Noktaları ve Kırtasiyelerde yerini aldı.
Niğde ve Bor’da ki okuyucuların beğenisine sunuldu.

Bor Töre Kırtasiye ve Kaya Kırtasiyeden temin edebilirsiniz.
 
Editör: TE Bilişim