Ereğli Sanat Merkezi Derneğinden “Şarkılarımız ve Bestekarları” adlı muhteşem konseriyle Niğdeli müzikseverlere ölümsüz eserleri dinleme keyfi yaşatacak.  
Ereğlili ünlü Bestekar Sanatçı Mustafa Seyran’ın Anısına, O ölümsüz eserlerin TRT Sanatçısı Hilal Çelebi, Niğde’mizin yetiştirdiği Bestekar-Sanatçılar Yaşar Yüksel ve Atilla Yıldız’ın eserlerinin icra edileceği “Şarkılarımız ve Bestekarları” adlı Muhteşem Türk Sanat Müziği Konserinde güzel eserleri Niğde halkıyla ücretsiz buluşturuyor.
Ereğli Sanat Merkezi Derneği tarafından Ereğlili Bestekar Sanatçı Mustafa Seyran Anısına düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Salon 1923 Merkezinde verilecek “Şarkılarımız ve Bestekarları” adlı Muhteşem Türk Sanat Müziği Konserinde çok önemli eserler icra edilirken, bu güzel topluluğun icra ettiği salonu dolduracak olan Niğdeli kalabalık müzikseverler birbirinden farklı güzellikte ki ölümsüz eserleri dinleme keyfini yaşayacaklar.
Ereğli Sanat Merkezi Derneği Başkanı Zeliha Koçak,” 2011 Yılında kurulmuş olan derneğimiz Müzik ve Tiyatro dalında sanatsal faaliyetlerde bulunmaktadır. Amacımız Türk Sanat Müziğini genç nesillere sevdirmek ve bestekârlarını tanıtmak olacaktır. Bizlere bu imkanı sağlayan, bizleri sizlerle buluşturan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Muhsin Kar, hocamıza yönetim kurulum adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.           
YER: Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi. Kampus Yerleşkesi. Salon 1923’de
TARİH: 25 Ekim 2018
SAAT:   19.30
Konserimiz ücretsizdir.
Tüm Niğdeli müziksever halkımız davetlidir.
 
Editör: TE Bilişim