Niğde Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan sanatçı Coşkun Sabah, vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Niğde Belediyesinin gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların iftar saatinden sonra buluşma noktası olan etkinlik alanında Niğdeliler bu kez de ünlü sanatçı Coşkun Sabah ile eğlendi.
 
Sanatçı, unutulmaz ‘Anılar’ şarkısını alanı tıklım tıklım dolduran vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine konser bitmesine rağmen bir kez daha söyledi ve büyük alkış aldı.
 
Türk Sanat Müziği’nin seçkin şarkılarını ve kendi eserlerini seslendiren Coşkun Sabah, 20 gün önce ameliyat olduğunu, ve ameliyat sonrası ilk konserini Niğde de gerçekleştirdiğini söyledi. Sanatçı doktorunun da Niğdeli olduğunu belirtti. Sabah, ‘Beni bu güzel Ramazan gecesinde sizlerle buluşturan Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan’a teşekkür ederim’ dedi.
 
Sanatçının gece geç saatlere kadar süren konserinde Niğdeliler, hafızalarından silinmeyecek bir konseri izlemenin mutluluğunu yaşadı.
 
 
Editör: TE Bilişim