O SES TÜRKİYE’DE Niğde başarıya doymuyor. Her hafta ayrı bir heyecana sahne olan Star Tv ekranlarında Niğdeli Sanatçı Arzu Akdaş, sahne aldığı hafta herkesi coştururken, söylediği parça ile tüyleri diken diken etti ve göğsümüzü kabartı. Ve şimdi Niğde’den bir isim daha seçmeleri kazanarak yarışmaya katılıyor.



BU HEYACAN VE GURUR HEPİMİZİN

Ve şimdi bu hafta Niğde’den sürpriz bir isim daha “O SES TÜRKİYE”de sahne alacak. Arzu’nun yanına bir Niğdeli daha eklenmiş olacak. Bu isim bizde şimdilik yarışmanın kuralları çerçevesinde ismi bizde saklı olarak tutarken, bu heyecanı bu akşam herkesin yaşamasını diliyoruz. Merakla beklenen yarışma programını Niğdeli hemşehrilerimizi izlemeye davet ediyoruz.  Niğde için büyük kazanımlar olan bu iki ismin yanına bir başka hemşerimizin dahil olup olmayacağını ise ileriki haftalarda görmek mümkün olacak.


NİĞDE’Lİ İKİNCİ KEZ EKRAN BAŞINA

Niğde bu gece de Arzu Akdaş ile yaşadığı gururu Niğdeli kardeşimiz ile bir kez daha taçlandıracak. Ses yarışması OSes Türkiye bu akşam yine Star Tv ekranlarında saat 20:00’de izleyicisi ile buluşuyor. Bizlerde  tüm Niğde halkını O SES TÜRKİYE ses yarışmasına katılan kardeşimizi izlemeye ve desteklemeye davet ediyoruz.
(Murat ÜMRANLIOĞLU/YENİ YILDIZ GAZETESİ -NİĞDE)


Editör: TE Bilişim