Niğde’nin yetiştirdiği önemli sanatçılardan olan, özgün müziğin sevilen yorumcusu Fatih Budak, 4 yıllık bir emeğin ürünü olan dördüncü albümü ‘Es-Selam’ ile dinleyicilerini selamlıyor. 

Söz ve müzikleri sanatçıya ait olan; dini motifli, özgün tarzda Türkçe, Arapça ve İngilizce versiyonlu 7 eserin yer aldığı albüm, uzun soluklu ve emek yoğun bir çalışmanın evrensel ürünü olarak dikkat çekiyor. Aranjörlüğünü Mustafa Sarıkaya’nın, tonmaisterliğini Gökhan Erken’in, mix ve masteringini ise Abdussamet Çubuk’un üstlendiği albümün çalışmaları; Ankara’da Stüdyo M.S ve Neva Müzik Stüdyoları, İstanbul’da ise Sır Müzik Stüdyoları ve Can Kesmez Stüdyoları’nda gerçekleştirildi. Neva Müzik Yapım etiketiyle dinleyiciyle buluşan ve yine kapak grafik tasarımı Neva Grafik Dizayn tarafından üstlenilen albümde; İstanbul Strings, Ali Yılmaz, Mehmet Akatay, Eyüp Hamiş, Ertan Tekin, Özgür Abbak, Kadir Keskin, Ali Sağıt, Erdinç Özen gibi alanlarında üstat sazendeler de muhteşem performanslarıyla, albümü adeta bir müzik ziyafetine dönüştürmeyi başarıyor.

Dinleyicisini her defasında farklı ruh iklimlerine götürecek olan Es-Selam, Mayıs ayı itibariyle tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı. Aynı zamanda, çıkış eserinin klip çalışmaları da devam eden bu albümle birlikte Fatih Budak ismi ve müziği; çok konuşulacağa ve uluslararası müzik piyasasına yeni bir nefes olacağa benziyor.


Editör: TE Bilişim