Niğde Üniversitesi  tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bahar Şenlikleri” 12-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak.

 

Niğde Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 12.si düzenlenecek olan Niğde Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde Niğde Üniversitesi  öğrencileri, akademik ve idari personeli ile Niğde halkı müzik ve eğlenceye doyacak.

 

Bahar şenlikleri kapsamında her yıl birbirinden farklı etkinlik ve konserler gerçekleştiren Niğde Üniversitesi, bu yılki bahar şenliklerinin programını da öğrencilerin görüşleri doğrultusunda oluşturdu.

 

Her günü dolu dolu geçecek olan şenliklerde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Şenlik alanında, öğrencilere ve halka yönelik hizmet vermek üzere tanıtım ve satış stantlarıyla lunapark kurulacak. Şenliklerin stant kiralama çalışmalarını, başarılı organizasyonlara imza atan Seel Ajans yürütüyor.

 

Niğde Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Niğde Üniversitesi 12. Bahar Şenlikleri kapsamında 12 Mayıs’ta Kıraç, 13 Mayıs’ta İrem Derici, 14 Mayıs’ta Emre Aydın 15 Mayıs’ta DJ Sıla Özbek ve 16 Mayıs’ta da Urfa Sıra Gecesi Grubu sahne alacak.

 

Niğde Üniversitesi 12. Bahar Şenlikleri kapsamındaki tüm etkinlik ve konserler Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşkesi içerisinde bulunan Anıt Alanı’nda gerçekleştirilecek. Her akşam 20.30’da başlayacak olan konserlerin yanı sıra gündüz de kulüpler ve öğrenciler tarafından düzenlenecek çeşitli etkinlikler yer alacak.


 

 

Editör: TE Bilişim