Niğde Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri sanatçı Sıla’nın konseri ile son buldu.
Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde yapılan 10. Bahar Şenlikleri, 9 – 13 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Bu yılki bahar şenlikleri mevsim normallerinin üzerinde soğuk ve yağışlı havaya denk geldi.
Şenliklerde çeşitli sanatçıların ve toplulukların konseri, öğrencilerin halk oyunları gösteriler, spor ve yetenek yarışmaları yapıldı.
Şenlik sırası ile Grup Piston , Federuh, Gripin, Dj Yasin, Lapith, Dostlar Saz Grubu, Yonca Lodi, Grup Füzyon, Amatis, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu müzik gösterisi,  Nilgün Kazılcı gibi sanatçı ve gruplar Niğde Üniversiteli öğrenciler ve Niğdelilere güzel saatler yaşattı.  
Son gün yağmurlu ve soğuk havada sahne alan Sıla ve ekibindeki sanatçı arkadaşları birbirinden güzel parçalarla ziyaretçilere güzel anlar yaşattı. Havanın yağışlı olmasına rağmen Sıla konserine ilgi büyüktü, Niğde ve İlçelerinden gelen vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yılda Üniversite öğrencileri ile birlikte şenliği doyasıya yaşadı.

Her gece birbirinden güzel havai fişek gösterisi yapıldı.
Bu yıl şenlik alanına girişlerde, kontrollerin sıkı olması uygunsuz hareket ve tavır içinde olan grupların şenlik alanına alınmaması ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Haber : Selim Gökel - Dahi Gedik


Aşağıdaki video Yonca Lodi konserinden
Editör: TE Bilişim