Niğde Üniversitesi 11. Bahar Şenlikleri programı belli oldu.

 

Niğde Üniversitesi’nin 20. kuruluş yılını kutluyor. Niğde Üniversitesi tarafından bu yıl 11.’sini düzenlenen Bahar Şenlikleri her yıl olduğu gibi Merkez Yerleşkesi Anıt Alanında yapılacak.

 

12 – 16 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlecek şenliklerde bir çok sanatçı ve toplulukların konseri, öğrencilerin gösterileri, havai fişek gösterisi, yetenek ve spor yarışmaları yapılacak.

 

Hande Yener, Grup Seksendört, Mustafa Ceceli, Zafer Albayrak, Urfa Sıra Geceleri Dostlar Saz Grubu, gibi sanatçı ve gruplar katılacak.

 

Niğde’de organizasyon ve reklam işlerini başarı ile yürüten Seel Ajans tarafından organize edilen Niğde Üniversitesi 11. Bahar Şenlikleri, 12 Mayıs günü  Grup Seksendört, 13 Mayıs günü Dostlar Saz  Grubu ile Urfa Geceleri,  14 Mayıs günü, Mustafa Ceceli, 15 Mayıs günü Zafer Albayrak, son gün  16 Mayıs ‘da ise Hande Yener sahne alacak.

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra halka da açık olan Bahar Şenlikleri'ne bu yıl ailelerin dışında bireysel ya da grup olarak gelen  vatandaşlar  alınmayacak. Konuyla ilgili olarak şenlik komitesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıllarda  konserler  sırasında yaşanan istenmeyen olaylar üzerine öğrencilerden ve ailelerden böyle bir talep geldiği ve yapılan değerlendirmeler sonucunda bu kararın alındığı belirtildi. Alınan karar ile öğrencilerin ve aileleriyle birlikte  konser  alanına gelen  vatandaşların  daha huzurlu bir ortamda eğlenmeleri  amaçlanıyor.

Niğde Üniversitesi 11. Bahar Şenlikleri 16 Mayıs 2012 akşamı Hande Yener  konseri  sonrasında gerçekleştirilecek olan havai fişek ve  lazer  gösterileri ile son bulacak.

 

 





Editör: TE Bilişim