Niğde Ülkü Ocaklarınca başlatılan 2023 akademisi liderlik okulunun mezunıyet töreni sebebiyle 2023 yolunda birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.



Niğde Ülkü Ocakları tarafından düzenlen geceye Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Er,  Eğitim 2023 derneği genel başkan yardımcısı Gazi Karabulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Mutlu  açılış konuşmasında  “ Bizler, arkadaşlarımızla birlikte çıktığımız bu kutlu yolda bizden önceki arkadaşlarımızın yaptığı gibi birlik ve beraberlik şuuru ve ahlak düsturu ile aldığımız ülkü bayrağını daha da yükseltmek için çıktık. Ülkücülük yok edilmek istenen bir nesli yeniden maneviyata dönüş hareketi ile dirilişi sağlama mücadelesidir. İşte bu anlayışın yeşereceği mekanlar Ülkü Ocaklarıdır. Ülkü Ocakları Peygamber Efendimizin evi kadar mübarek, alimlerin  tekkesi kadar kutsal, asker ocağı kadar kıymetli yerlerdir. Bizler bu anlayışla çıktığımız yola zalime yavuz mazluma yunus olacağımıza söz veriyoruz. Ne mutlu ülkücü olabilene, Ne mutlu Ülkü Ocaklılara, Ne mutlu Türküm diyene...” dedi. 


Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Kerem MUTLU’nun konuşmasının ardından program 2023 akademisi mezuniyet töreni, sertifika ve plaket takdimi ile devam etti. Daha sonra sahneye yerel sanatçı Burak KUMOĞLU çıkarak sevilen şarkılarını konsere gelen konuklar ile birlikte seslendirdi. Gecenin finalinde ise sahneye çıkan Ozan MANAS salonu dolduran  vatandaşlar ile birlikte hep birlikte sevilen şarkılarını seslendirdi.


 

Editör: TE Bilişim