Niğde Türk Ocakları, Çiftlik ilçesinde ziyaretler ve sunum programı gerçekleştirdi.
 İlçe milli eğitim müdürlüğü, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Cumhuriyet Savcılığına  gerçekleştirilen ziyaretlere Niğde Türk Ocakları Başkanı Gazi Karabulut, Niğde Türk ocağı şube Sekreteri Erhan Eroğlu, Niğde Türk Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ekiz, Türk Ocağı üyesi Genç Osman Geçer ve Niğde Türk ocağı Üyesi Cemal Sevim katıldı. Ayrıca ziyaretlere Çiftlik ilçesinde görev yapan ve Niğde Türk Eğitim Sen yönetim kurulu üyesi olan Veli Hayta ve bazı eğitimciler de katıldılar.

Ziyaretlerin ardından Çiftlik Öğretmen Evinde gerçekleştirilen sohbete eğitimcilerin yanı sıra Çiftliklilerin de katıldığı görüldü. Burada bir değerlendirmede bulunan Niğde Türk Ocakları başkanı Gazi Karabulu şunlara değindi:

" İnsanlığın içinde yaşadığı problemlere baktığımızda karşımıza çıkan ilk meselenin şahsiyetsiz bir topluluk oluştuğuna işahit ouyoruz. Halbuki insanları diğer varlıklardan hatta meleklerden ayıran en temel niteliği şahsiyet, kişilik sahibi olmasıdır. Kişiliksiz kişilerin kimliklerini de inkar ettiğine şahit oluyoruz. öyleyse Türk milletine ve onun değerlerine sevdalı olanların Allah için bu millete hizmet noktasında fedakar olmaları gerekir. buradan hareket ile "Birlikte rahmet ayrılıkta azap" olduğunu unutmadan dağları düz etmeli ve ahlak temelli bir yapılanmayı esas almalıyız."





Editör: TE Bilişim