Niğde ilini anlatan Ömer Fethi Gürer yazdığı  Niğde Kapadokya’nın Başkenti, Niğde Spor Tarihi, Niğde Söylence Şaka Fıkra ve Bor Şehri kitapları   daha çok kişinin ilgisine sunulmak üzere yeni çarşı girişinde  Cuma ve Cumartesi günü için sergi ile sunuma açılacağı belirtildi.

 

Niğde Kapaodokya Başkenti kitabının maliyeti yüksekliği nedeni ile fiyatı değişmezken Niğde Spor tarihi  ve Niğde Şaka fıkra söylence kitapları cüzi ücretlerle  halka erişimi için satılacağı bildirildi.

 

 Kitapların kar düşüncesi olmaksızın  maliyetinin altında  iki gün süre satışta bulunmasını bir bayram jesti olarak algılandı. Ömer Fethi Gürer son yazdığı Kızılca kitabı ise Kızılca Belediyesine ücretsiz verdiği ve kitabın halka Kızılca festivalinde ücretsiz dağıtılacağı da öğrenildi. Niğde kitaplarında yalşnızca  spor kitabında yüzlerce Niğdeli sporcu yönetici ve  anı anlatıda yer alıyor. Niğde kitaplarının ilgi görmesi bekleniyor. PTT karşısında eski  benzin istasyonun bulunduğu alanda yer alacak kitapların  Niğde ile ilgili özgün eserler olması da ayrıca dikkat  çekiyor.

Editör: TE Bilişim