Her geçen gün büyüyen ve kendi varlığını hissettiren ilimiz  Ankara’da yapılacak olan 2. Niğde günlerine adım adım yaklaşıyor. Sadece 16 günümüzün kaldığı ve Ankara’da çok ciddi bir platformda kendini tanıtmaya hazırlanan NİĞDE için herkes bir şeyler yapıyor.

 

 

Esnaflar camlarına Niğde Günleri 2 Logolu posterleri asıyorlar. Katılım gösterecek olan firmalar Niğde’nin yöresel lezzetlerini tanıtmak için adeta sıraya girmiş durumda. Ürettikleri ürünleri Ankara platformunda tanıtmak veya satmak için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Niğde Niğde olalı böyle bir tanıtım yapmadı.

 

 

Organizasyon Firması SEEL AJANS tarafından yapılan açıklamada Fuar alanında %70 lik bir kısmın dolduğu ve her geçen gün yeni katılımların yer kiraladığı ve katılmayı düşünmeyen ve sonradan pişman olacağını düşünen birçok firmanın da gün yaklaştıkça yer tahsisi yaptığını açıklayan Firma yetkilisi Serdar GÜLEŞ son günlere yaklaştığımız bu günlerde, Gerek katılımcı gerekse misafir olarak  katılmamanın çok büyük bir kayıp olacağını vurguladı.

 

 

Geçen yıl 4 gün boyunca 122.000 kişi tarafından ziyaret edilen ve bu ziyaretçi hedeflerinin 250.000 kişi olduğunu vurgulayan Güleş Ankara içinde bütün kritik noktalarda ve her tanıtım mecrasını poster ve duyurularla değerlendirmeye çalıştıklarını bildirdi.

 

 

Sanal paylaşım sitelerinde ve medyada bütün Niğde’yi  ve il dışında yaşayan Hemşerilerimizi “ 2. NİĞDE GÜNLERİNE KAÇ KİŞİ GETİRECEKSİNİZ” adlı kampanyaya davet etti. Niğde’ nin tanıtımı için birlik ve beraberlik gerektiğini düşünen Güleş herkesi bu seferberliğe davet etti. YENİ SLOGANIMIZ

2. NİĞDE GÜNLERİNE KAÇ KİŞİ GETİRİYORSUNUZ ?

 

 

Editör: TE Bilişim