Niğde  Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde'nin iyi tanıtılması yatırım ve hizmetlerin gelme noktasında anahtar rolünü oynayacağını söyledi.



Ankara'da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "Niğde Günleri" için Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.


Toplantıya, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Niğde Belediye Başkan Vekili Mustafa Yiğit, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Murat Alp, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdür Mehmet Öncel Koç, Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Bor Osb Başkanı Mustafa Altuntaş, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Nesop Başkanlığı adına Eylem Birel, Başkent Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban, Niğde Başkent Vakfı Başkan Yardımcısı Hafize Şahiner katıldı.


Niğde Valisi Necmeddin Kılıç; "Çok köklü bir geçmişe sahip çeşitli potansiyelleri üzerinde barındıran, turizmde ve tarımda ve sanayide iyi konumda olan ve yarınlara umutla bakan orta Anadolu'muzun bu köklü ilinin daha iyi tanıtılması çok çeşitli açılımları da beraberinde getirecektir. İlimizin tanıtımındaki mevcut tanıtımlara yeni ilaveler yapılabilmesi tanıta bilirliğinin arttırılması gerçekten bundan sonra yapılabilecek hizmetlerde bir anahtar rolünü oynayacaktır. Niğde ile alakalı olarak kanaatlerin olumlu yönde değişmesi, daha çok sanayicinin ilimize gelmesi, daha çok iç ve dış turistin ilimize gelmesi dolayısıyla çeşitli sektörleri tetikleyerek bir domino etkisiyle çalışmaları katkı sağlaması muhakkaktır" dedi.



Niğde'nin tanıtılmasıyla ilgili bugüne kadar yapılan bir dizi çalışmaların bundan sonra hız kazanacağını belirten Kılıç:""Tanıtım çalışmalarından bir tanesi de ille ilgili Niğde günleriyle ilgili olarak yapılan faaliyetlerdir. Bu yıl Niğde günlerinin üçüncüsü düzenlenecektir. Üçüncüsü yapılacak olan Niğde günleriyle ilgili çok çeşitli kurumların gayretleri öteden beri vardır. Niğde'ye olan sorumluluklarımız çerçevesinde bizden önce başlayan ve çeşitli kişi ve kurumların gayretiyle devam eden bu çalışmaya destek olması amacıyla Kamu Kurum ve Kuruluşları olarak, Ticaret ve Sanayi odamız olarak, Niğde Belediyesi ve Bor Belediyesi olarak ve İl Özel İdaresi olarak ne gibi destekler verebiliriz onu araştırmak için bugün bir araya geldik" diye konuştu.

Niğde Günlerinin üçüncüsünü daha önceki yıllarda olduğu gibi Seel Ajans organize edecek. Rezervasyon ve Stand Kiralamak için   Seel Ajans iletişim bilgileri...


Editör: TE Bilişim