Niğde Günleri hazırlıkları başladı.  Organizasyonu Seel Ajans yapacak.

 

Niğde Dernekleri Federasyonu ve Başkent Niğde Vakfı  yöneticileri  01-04 Kasım 2012 tarihinde Ankara AKM’de yapılacak olan 2. Niğde Günleri konusunda basın mensupları ile bir toplantı düzenledi.

 

Niğde Seel Düğün Salonun da yapılan toplantıya Niğde Dernekleri Federasyonu Başkanı Hafize Şahiner, Başkent Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban ve diğer yöneticileri ile Niğde ve Bor Basınından temsilciler katıldı.

 

Niğde Vakfı ve Niğde Dernekleri Federasyonu adına toplantıda bir konuşma yapan Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban 2011 Yılında Ankara’da düzenlenmiş olan birinci Niğde Günlerinde sizlerin destekleriyle 2012 Yılında 1- 4 Kasım tarihleri arasındaki ikinci Niğde Günlerinde, Niğde Valisi Sayın Âlim Barut ve 2. Niğde Günleri Komite Başkanımız Vali Yardımcısı  Halil İbrahim Türkoğlu öncülüğünde, Niğde Günlerine desteklerini esirgemeyen sayın Milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu, Doğan Şafak, Ömer Selvi, Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan, Üniversite Rektörümüz Adnan Görür, Kaymaklarımızın, Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ecemiş, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fahri Eker, Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu Ve Sivil Toplum Örgütlerinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının desteğiyle Niğdemize yakışır bir şekilde 2. Niğde Günlerinde Ankara’da Atatürk Kültür Merkezinde hep beraber Ankara’da yaşayan Niğdelilere ve Ankara halkına tanıtma imkânı bulacağımız için tüm Niğdelileri arkamızda görmekten mutluluk duyacağız.’dedi.

 

NİĞDE GÜNLERİNİN ORGANİZASYONU SEEL AJANS TARAFINDAN YAPILACAK

 

Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban konuşmasının devamda “ 26.07.2012 Tarihinde Yapılan görüşmeler ve anlaşma sonucu 2. Niğde Günleri etkinliklerinin Organizasyonunu Niğdenin yerel firması olan Seel Ajans’a vermiş bulunmaktayız. 2. Niğde Günlerini Niğdemizin doğal ürünlerini, sanayisini, kültürünü, tarihini, yer altı zenginliklerini göstermek için bir fırsattır. 2011 Yılından 2012 Niğde Günleri daha başarılı olacağı umuduyla herkesi, tüm Niğdelileri 2. Niğde Günlerine sahip çıkmaya davet ediyorum. ”dedi.

 

Balaban konuşmasının devamında  Türkiye’deki yatırımcıları 5. Teşvik Bölgesinde bulunan Niğde’nin yatırımcılar için daha cazip hale geldiğini belirti ve yatırımcıları davet etti. Balaban “ Bugün Niğde’de 52 Belediyenin 23’nün göç nedeniyle kasabalıktan düşeceği resmi kayıtlarda mevcuttur. Bunun için tüm Niğdelilerin tersine göç alması için uğraşması gerekmektedir. 2. Niğde Günlerinde Basınımızı ve tüm Niğdelileri yanımızda ve arkamızda görmek istiyoruz” diyerek  ikinci Niğde Günlerinin memleketimize hayırlı olması dileklerini iletti.

 

Niğde Günlerinin Organizasyonunu yapacak olan ilimizin en büyük ajanlarından Seel Ajans Yöneticisi Serdar Güleş ise toplantıda yaptığı konuşmasında “  01-04 kasım 2012 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan 2. Niğde Tanıtım Günleri etkinleri ve Niğde’nin en güzel şekilde tanıtılması için Niğde Dernekler Fedarasyonu Başkanı Sayın Hafize Şahiner hanım ve Başkent Niğde Vakfı Başkanımız Sayın Musa Balaban beyin yapmış oldukları detaylı araştırma ve incelemeler sonunda Niğde Tanıtım Günleri organizasyonu Seel Ajans olarak üstlenmiş bulunmaktayız.”dedi.

 

Güleş konuşmasının devamında “ Seel Ajans yaklaşık 1 yıldır Ankara da yapılan bütün illerin tanıtım günleri  etkinliklerine katılmış ve Niğde Tanıtım Günleri için farklı olarak ne yapabiliriz şeklinde fikir toplamıştır. Geçen yıl birincisinin yapıldığı Niğde Tanıtım Günleri’nde   normal olarak birçok eksiklik vardı. Gerek Fedarasyon Başkanımız, gerekse Başkent Niğde Vakfı başkanımız bu eksiklikeri tespit ederek bizlere bildirdiler. Biz Niğde’nin yerel firması olarak hem Niğde’nin  kamu kurum, kuruluşları ve özel sektör, esnaf ve niğdeli yatırımcıların öncülüğünde siz yerel basının desteklerini de arkamıza alarak Niğdemizi en güzel şekilde 2. Niğde Günleri ile  halkımıza yakışır şekilde hep birlikte tüm Ankara halkına ve Ankara’daki Niğdelilere en iyi şekilde tanıtılmasını sağlayacağımıza inanıyorum. Seel Ajans yaklaşık 6 yıldır Niğde ve çevre bölgelerde Niğde Üniversitesi, Ticaret Odası ve Borsası, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü vb. kurum ve kuruluşların bir çok organizasyonda rol almıştır. bütün organizasyonlar da  almış olduğu sorumluluğu başarı ile gerçekleştirmiştir.’dedi.


 


 

Editör: TE Bilişim