Niğde Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü Bor Huzurevinde gösteri yaptı

 

 Gençlik merkezi tiyatro kulübü üyeleri gösterdikleri performans ile Bor Ahmet Kuddusi  Huzur evi sakinlerine kendilerini hayran bıraktılar.

 

Gençlik merkezi tiyatro kulübü üyelerinin “Zoraki Hekim” adlı tiyatro gösterisi Ahmet Kuddusi Bor Huzur Evinde yaşayan nene ve dedelerimize keyifli anlar yaşattı. Gençlik Merkezi üyelerinin gönüllü ve emekle hazırlandıkları tiyatro gösterilerine bir yenisini daha ekleyerek izleyicinin karşısına çıktılar. Huzur evinde yaşayan nene ve dedelerimiz geçmişe yönelik tiyatro özlemlerini sevinçli ve duygulu gözlerle izleyerek memnuniyetlerini alkışlarla dile getirdiler.Gençlik merkezi üyeleri tiyatro gösterisinin ardından huzur evinde bulunan nene ve dedelerimizle birebir deneyim ve birikimlerini paylaşarak, yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkan sağladılar  ve bizler için ne kadar değerli olduklarını anlattık saatlikte olsa aile özlemi gidermeye çalışmanın sevincini yaşadık.

 

Gençlik merkezi Müdürü Gafur Emlek, gençlik merkezi tiyatro kulübü üyelerinin hazırlamış oldukları “Zoraki Hekim” adlı tiyatro gösterisinin ilerleyen zamanlarda Niğde Kapalı Ceza Evinde sergileneceğinin müjdesini verdi.

  


Editör: TE Bilişim