Niğde Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gitar, bağlama ve ney kursu verecek. 2 ay sürecek kurs için müracaatlar 19 Eylül’de başlayacak. 

Niğdeyi geleceğe taşıyan yatırımların altına imza atan Niğde Belediyesi, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere de ağırlık veriyor. Niğde Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliğinde, gitar bağlama ve ney kursu açacak.

Niğde Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, kurs müracaatları 19 Eylül’de başlayacak. Kursa katılmak isteyenler, 3 Ekim tarihine kadar, Niğde Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne kimlik belgesi ve 2 adet fotoğrafla başvuru yapabilecek. 3 Ekim’den sonra başlayacak kurs, iki ay sürecek.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesinin her alanda olduğu gibi, sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda da çeşitli faaliyetler yürüttüğünü söyledi. Geçmiş dönemlerde de benzer kurslar açtıklarını ifade eden Başkan Akdoğan, kültürel bir etkinlik olarak değerlendirilen gitar, bağlama ve ney kurslarında vatandaşların sanatsal anlamda beceri kazanmalarına ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.


 
Editör: TE Bilişim