Mevlana'nın 738. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Niğde Belediyesi tarafından Konya’ya kültürel gezi düzenleniyor.

 

Işığını dünyaya Anadolu'dan yayan gönüllerin sultanı Hz. Mevlana’nın 738. Vuslat Yıldönümü nedeniyle düzenlenen gezi programı 24 Aralık 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

 

Niğde Belediyesi Niğdelileri önemli gün ve haftalarda düzenlenen etkinliklerden yoksun bırakmıyor. Kültürel ve Turizm gezilerine devam eden Niğde Belediyesi daha önce; Mevlana’nın doğum yıldönümü etkinlikleri kapsamında Konya, 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında Çanakkale gezisi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Şanlıurfa gezisi, 19 Mayıs Gençlik ve Atatürk’ü Anma Haftası nedeniylede Ankara’ya gezi düzenlemişti. Kültürel gezilerini sürdüren Belediye, birçok kurum ve kuruluşun kültürel gezi programlarının yanı sıra okulların gezi programlarına da destek vermişti.

 

24 Aralık 2011 tarihinde Hz. Mevlana’nın 738. Vuslat Yıldönümü Anma Törenleri kapsamında Konya iline düzenlenecek günübirlik gezi programına katılmak isteyenler, Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat edebilecekler.





Editör: TE Bilişim