Binden fazla mezuna ulaşan Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi mezunları ilk kez bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyorlar.
Öğretime başladığı günden beri ilimizde başarıları ve sosyal etkinlikleri ile ilkleri yaşatan Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi bir ilki daha gerçekleştirerek, Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunları Derneği kuruluş çalışmalarını tamamlayarak resmen dernekleşti. Dernek, 23 Temmuz 2011 Cumartesi günü Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunlarını bir araya getiren bir etkinlik düzenleyecek.

Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu, Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi’nde görev yapan öğretmenler ve mezun olan öğrencilerden oluşuyor. Muharrem Çifcibaşı, Mustafa Yoldaş, Ramazan Kara, Sefa Ertuğrul ve Mete Gençer’den oluşan yönetim kurulunun birinci önceliği mezunları ve okulda görev yapan personelin üye kayıtlarını yapmak olarak belirlenmişti. Derneğin Denetleme Kurulunda ise Saadettin Yılmaz, Muhammet Eryaman ve Alper Şeker görev alıyor.


Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunları Derneği tarafından yapılan açıklamada Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi’nin bütün mezun ve mensuplarının katılımının beklendiği 23 Temmuz’daki büyük buluşmada pek çok mezunun derneğe resmen kayıtlarının yapılacağı, ayrıca mezunlar arası iletişimi sağlayarak Niğde Anadolu Öğretmen Liselilik bilinci oluşturmak ve bu bilinç doğrultusunda mezunlara sahip çıkmak olduğu belirtildi.


Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi’nin eğitime başlamasının 20. yılı ve Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunları Derneği'nin kuruluşunun ilk yılı olması sebebiyle, 23 Temmuz 2011’de saat 16.00’da Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde düzenlenecek olan bu büyük etkinliğe bütün Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi mezunları ve halen görev yapan veya geçmişte görev yapmış olan tüm öğretmenleri, idarecileri ve okul personeli davetlidir.
 
17 dönem mezun veren okulun mezunları bugün ülkemizin, hatta dünyanın farklı bölgelerinde insanlara hizmet etmeye başladı. Binden fazla mezuna ulaşan Niğde Anadolu mezunları ilk kez bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyorlar.


Editör: TE Bilişim