Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin önceki gün sürpriz ziyaretçileri vardı.


Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, derneğin tanıtım ve organizasyon kurulunun düzenlediği bu anlamlı ziyarete dernek üyeleri katıldı.

Sabah saatlerinde huzurevi sakinlerini ziyaret eden fotoğrafçılar, huzurevi sakinleri ile samimi sohbetler ederek hepsi ile teker teker ilgilendiler. Anılarından söz eden yaşlılarla beraber duygulu anların da yaşandığı ziyarette huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın yalnızlığını biraz olsun gideren NİFAD üyeleri onların hayır duasını da aldı.

Edilen sohbetlerde Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin, darülaceze yani bir acizler evi olmadığı huzurevi olduğuna dikkat çeken yaşlılar, merkezde yaşamın, verilen hizmetin güzel olduğunu dile getirerek konu ile ilgili rahat olup olmadıklarını merak eden ziyaretçilerini de mutlu ettiler.

Kendilerini ziyarete gelen herkese içten bir gülümseme ile kucak açan yaşlılarımızı zaman zaman ziyaret etmeyi görev olarak üstlenen dernek üyeleri, sosyal sorumluk alanlarında da yapılacak çok çalışmanın olduğunu dile getirdiler.

FOTO SAFARİLERE DEVAM


Dolu dolu 3 yılı geride bırakan bir çok foto safariye, eğitimlere ve sergilere imza atan Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği 2014 yılının ilk gezisini Tarsus Şelalesine yapmaya karar verdi.

Tarsus ilçe merkezinin kuzeyinde yer alan Berdan (Kydnos) nehri suyunun 4-5 metrelik bir yükseklikten dökülerek şelale meydana getirmesi ile ortaya çıkan bu doğal güzelliği fotoğraflamak isteyen dernek üyeleri günübirlik gezilerinde Ashab-ı Kehf mağarasını da ziyaret edecek.

Tarsus Barajında 5 km yürüyüş gerçekleştirecek olan katılımcılar  , uzun pozlama teknikleri hakkında da uygulamalı eğitim alacaklarlar.

Tanıtım ve Organizasyon Kurulu’nun düzenlediği 09 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan ‘’ Tarsus Şelalesi – Tarsus Barajı – Ashab-ı Kehf Mağarası ‘’ gezisine dernek üyeleri dışında katılım da mümkün.

07:30 da AKMEDRESE önünden hareket edecek olan ekibin arasında yer almak isteyenlerin , bilgi için derneğin https://www.facebook.com/groups/nifad/  - http://www.nifad.org/https://twitter.com/Nifadgroup adreslerinden ,  kayıt için ise   0532 258 37 50  &  0 558 09 83 numaralarından iletişime geçilebileceği ifade edildi.






Editör: TE Bilişim