5 Ekim 2014'de 4.Yıldönümünü kutlayacak olan NİFAD ( Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği ) bir ara duraklasa da 2014 - 2015 etkinliklerini düzenlediği üye toplantısı ile başlattı.

Akmedrese Kültür Evi'nde düzenlenen yemekli organizasyona Nifad Yönetim Kurulu,Tanıtım ve Organizasyon Kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri katıldı.

NİFAD Başkanı Mustafa Doğan Şahiner yaptığı açıklamada 2014-2015 etkinlik takviminin , Tanıtım ve Organizasyon Kurulu toplantısından sonra açıklanacağını duyururken düzenlenen programda  Yalova'ya atanan dernek üyesi Gökmen Kılıç için de veda pastası kesildi.

Gıda ,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde görev yapan Gökmen Kılıç yaptığı veda konuşmasında NİFAD'la gönül bağının devam edeceğini belirtirken ,Nifad Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri Kılıç'a derneğe sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Toplantıda konuşma yapan  NİFAD Başkanı Mustafa Doğan Şahiner 30 Eyül'de açılışı yapılacak olan fotoğraf sergisi ile ilgili de bilgi verdi.

NİFAD'ın işitme engelli öğrenciler ve dernek üyeleri ile beraber yürüttüğü SODES SESSİZ FOTOĞRAF PROJESİ'nin fotoğraf sergisi ile tamamlanacağını ifade eden Şahiner, proje kapsamında Nifad üyeleri tarafından fotoğraf eğitimi alan işitme engelli çocukların çektiği fotoğrafların da sergileneceğini belirtti.

Dernek üyeleri ve proje ortağı işitme engelli çocuklarla beraber gidilen foto safarilerde çekilen fotoğraflar 30 Eylül - 2 Ekim 2014 tarihleri arasında Akmedrese'de sergilenecek.

40'a yakın fotoğrafın yer alacağı sergi  saat 14.00'de Akmedrese Kültür Evi'nde kapılarını açacak.

Fotosafariler,eğitimler ve sosyal projelerle ilgili daha detaylı bilgilere derneğin resmi web sitesi www.nifad.org adresinden ulaşılabileceği gibi sosyal medya üzerinden de dernek çalışmalarının takip edilebileceği ifade edildi.



 
Editör: TE Bilişim