Niğde Fotoğraf  Amatörleri derneğinin 5 Ekim 2010 yılında yaktığı fotoğraf ışığı 2 yıl zarfında  başarılı performansı ve üye katılımları ile güçlü  ve tesirli bir fotoğraf derneği haline gelmiştir. 

 

Derneğimiz 2. kuruluş yıldönümünü geniş bir katılımla üyeleri ile beraber 2. yıl yaş günü pastasını keserek kutladı.

 

Kutlama gününde bir konuşma yapan NİFAD Derneği Başk. M.Doğan ŞAHİNER; "Derneğin bugünlere gelmesinde fedakar üyelerinin çok önemli katkılarının olduğunu ve hep birlikte samimi gayretlerle derneğin kısa sürede Niğde ve yurt genelinde kabul gördüğünü belirtti.

 

 

NİFAD Başkanı Şahiner;derneğin doğa gezileri devam ettiğini belirterek farklı güzergahlara giderek farklı  fotoğraflar çekmeyi hedefliyoruz dedi. Derneğimizin AHİKA teknik destek projesi "Sürdürülebilir Turizm Yönetimi,  Pazarlaması Ve Turizm Destinasyonu Eğitimi" ni kurban bayramından sonra başlayacağını belirterek, proje bitiminden  sonra yine dernek içi " Dijital Fotoğrafçılık ve Photoshop Eğitimiyle devam edeceklerini belirtti. Kasım Ayı içerisinde Ankara, İstanbul ve Niğde'de fotoğraf sergileri açarak, Aralık ayında yapacağımız genel kuruldan sonra Ocak ayında (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) TFSF ye NİFAD'ın üye olacağını söyledi. 2013 yılı içinde de üyelerimizin  faydalanabileceği, Niğde'ye ve bölgeye katkı sağlayacak projelere imza atmaya devam edeceğiz dedi. 

 

 



Editör: TE Bilişim