Valilik Makamında 21 Mart 2015 Nevruz kutlama etkinlikleri konulu toplantı yapıldı.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç Başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İsmail Koca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, İl Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tansel Tokmak, Orman İşletme Müdürü Mehmet Özdemir ve Niğde Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Emin Özkan katıldı.

Toplantıda 21 Mart 2015 Nevruz Kutlamaları etkinlikleri kapsamında Akkaya Barajının yanındaki alana ağaç dikimi yapılması planlandı. İl Özel İdaresi tarafından boylu fidan alınması ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından alanın dikime hazır hale getirilmesi konusunda karar alınan toplantıda törenin yapılacağı gün Niğde Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım, özel idare tarafından ücretsiz yemek verilmesi kararlaştırıldı. 


Ayrıca Bereket Ormanı ağaç dikim töreninin bir şölene dönüştürülmesi için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından mahalli sanatçılar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Güzel Sanatlar Lisesi sanatçıları, Polis Okulu tarafından Müzik grubu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yarışmalar ve diğer etkinliklerin organize edilmesine karar verildi. 



Editör: TE Bilişim