Niğde Üniversitesi  Derbent Kültür Salonu’nda Neşet Ertaş’ı Anma Konseri düzenlendi.



Slayt gösterilerinin yapılması ve şiirlerin okunmasıyla başlayan konseri, Niğde Üniversitesi  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Şener ve Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Ethem Akyol olmak üzere akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci dinledi.

Üniversite  Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Mesut Arslan şefliğinde, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri tarafından solo ve koro parçaların seslendirildiği konserde Neşet Ertaş’ın “Ah Yalan Dünya”, “Cahildim Dünyanın Rengine Kandım”, “Hasret Düştü Gönlüme” ve “Zahidem” gibi sevilen parçaları başta olmak üzere 16 eseri seslendirildi. İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan Neşet Ertaş’ı Anma Konseri sonrası koro ayakta alkışlandı.

Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener, koro şefi Öğr. Gör. Mesut Arslan’a plaket, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Hikmet Polat ise çiçek takdim ederek tebrik etti. 


 

 

Editör: TE Bilişim