Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Konserlerinin ikincisinde sahne alan Mustafa Ceceli, hayranlarını coşturdu.

5 Şubat şehir stadyumunda bir araya gelen on binlerce kişi eğlenceli dakikalar yaşadı. Yoğun ilgiyle karşılanan Mustafa Ceceli Niğde'de unutulmaz bir konser verdi. Niğde'de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Mustafa Ceceli birbirinde güzel şarkılarını Niğdeliler için seslendirdi.

Stadyumu doldurup taşıran on binlerce kişiye seslenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kültürel etkinlikler alanında da Niğdeli kardeşlerimizin, hemşehrilerimizin gençlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetindeyiz. İnsanın nasıl ki suya ekmeğe ihtiyacı var ise eğlenceye de ihtiyacı var. Bu kapsamda bundan 10 gün önce Emre Altuğ konseri ile bir araya gelmiştik, yine Mustafa Ceceli konseri ile de sizlerle bir aradayız. Bizi bu gün de yalnız bırakmadınız bu konsere yoğun teveccühü gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Niğde Belediye Başkanı olarak bu güne kadar sizlerin hizmetkarı olduk bundan sonra da sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Niğdemizin bu güne kadar sorunlarını bir bir aştık bu günden sonrada kalan sorunlarını hep birlikte sizlerin desteğiyle çözmeye ve Niğde'mizi marka şehir yapma yolunda sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Biz gücümüzü halkımızdan yani sizlerden alıyoruz ve size hizmet ediyoruz. Belediyemizin kaynaklarını, imkanlarını sizlere hizmet olarak dönüştürüyoruz. Bu yola baş koyduk ve kesinlikle Niğdemizi 5 yıl sonra bu gün ki halinden çok daha farklı bir hale getireceğiz bundan emin olun. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Niğdemize 4 yılda önemli hizmetler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Tüm sorunlarımız bitmedi, Niğdemizin hizmete ihtiyacı var sizlerin hizmetin en iyisine ihtiyacınız var, inşallah iktidarımızla Niğdemizi Niğdeli kardeşlerimizi hizmete doyuracağız. Bundan emin olun değerli kardeşlerim. Niğde'de hep ilklerin altına imza atıyoruz" dedi.

TÜRKÇE OLİMPİYATLARINA DAVET

Başkan Akdoğan, "Niğde'de 11 Haziran Salı günü saat 20.00'da Türkçe Olimpiyatları'nı hep birlikte stadyumda kutlayacağız. Dış ülkelerden 80'e yakın çocuğumuz buraya gelecek. Yurt dışında verilen eğitimler sonucu en ücra ülkelerde bile bu gün Türkçenin ve Türkiye'nin tanınmasına vesile olan bir programı 5 Şubat stadyumunda hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile 11 Haziran Salı günü saat 20.00'da düzenleyeceğimiz Türkçe Olimpiyatları programına herkesi davet ediyorum" dedi.

Konser sonrası Mustafa Ceceli'ye Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen günün anısına plaket ve çiçek verdiler.

















Editör: TE Bilişim