Konservatuvar okuyan gençlerin oluşturduğu ''Münakaşa'' isimli rock müzik grubu ile Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencilerinin kanalı Niğde Öğrenci TV ekibi 27 Nisan Perşembe günü birlikte sahne alacak.

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı 1.Sınıf öğrencisi aynı zamanda bölüm başkanı Ömer Faruk Salman dizide oynadığı dönemlerden tanıştığı ''Yedi Güzel Adam'' dizisi senaristi Nevin Şahin, dizi oyuncularından Rahmi Dilligil ve beraberinde bir sürpriz konuk ile birlikte 27 Nisan Perşembe günü saat 18:00 da Talk Show tarzı bir program düzenleyeceklerini açıkladı.

Programda konservatuvar birinci sınıf öğrencilerinden oluşan müzik grubu ''MÜNAKAŞA'' ekibide sahne alacak. Solist Burak Gülçur, Elektro Gitar Yiğit Dede, Bateri Can Aslan, Klavye Mücahit Sakallı, Keman Mehmet Özcan ile toplam beş kişilik ekip Niğde'de bir cafede haftanın belirli günleri sahne alıyor.

Bir vakıf'ın sponsorluğunda bu programı düzenleyen Salman, Müzik Bölümü 2.Sınıf öğrencisi Gizem Zirve sayesinde tanıştığı Münakaşa ekibi ile çalışacağı için memnun olduğunu dile getirdi. Gizem, ''Niğde'de bir çok müzik ekibi var. Fakat Münakaşa grubu hem yeni, hem de çok başarılı buluyorum. Daha önlerinde uzun zaman var. Çok iyi yerlere geleceklerini düşünüyorum. O yüzden Ömer bana sorduğunda tereddüt etmeden onları önerdim'' dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Salman, ''Renkli bir program olmasını istiyoruz. Niğde'de bizim yaptığımız gibi hem ünlü simalar getirip hem de onlar ile birlikte talk show tarzı bir program yapıldığını görmedim de duymadım da. Zaten pek fazla etkinlikte yapılmıyor. Biz elimizden geldiğince çalışıyoruz. Sahnede renkli anlar yaşansın istiyorum. O yüzden müzik grubumuza kadar ince eleyip sık dokuyarak öz veri ile çalıştık. Salonda bütün seyircilerimizi çok güzel sürprizler bekliyor. Afişimizde hazırlanma aşamasında, takipte kalmanızı öneriyorum. Bizi destekleyen, bize inanan herkese çok teşekkür ediyorum. Güzel bir program olacak, siz yeter ki bizi yalnız bırakmayın'' dedi.


 
 
Editör: TE Bilişim