Son albümündeki “Düştüysek Kalkarız” ve “Milat” şarkılarıyla yakaladığı başarıyı konserleriyle sürdüren sevilen sanatçı geçtiğimiz akşam Niğde’de konser verdi.    

Dahi Gedik : Editör-Özel

Niğde Üniversitesi 10.Bahar Şenlikleri kapsamında 11 Mayıs akşamı saat 21.00’de Niğde Üniversitesi Kampüs alanını dolduran sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı,Niğde’li hayranlarına nutulmaz bir gece yaşattı.

 

Finallere kaç kişi girecek elleri görebilir miyim ?

Konser esnasında parça aralarında izleyenleri ile sohbet eden sanatçı Lodi bir ara ; ‘’ şu an buarada final sınavına kaç kişi girecek görebilir miyim? diye sordu.elleri görünce hepsine başarılar dileyen Lodi konserine devam etti.

 

Rektör Görür ; ‘Yonca Hanım artık Fahri Niğde Üniversiteli’

Konserin ilerleyen saatlerinde,sanatçıya çiçek takdim etmek üzere sahneye davet edilen Niğde Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Adnan Görür ,çiçek takdiminden sonra Yonca Lodi’ye  hitaben ‘’Yonca Lodi hanımefendiye şenliklerimize katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz.Bu ikinci defa Niğde’ye gelişleri ve ikinci Bahar Şenlikleri konseri Yonca Hanım artık Fahri Niğde Üniversiteli’’dedi.Rektör Görür’ün sözlerine karşılık Sanatçı Yonca Lodi ise ;  ‘’ Niğde’de olmaktan ve fahri üniversiteli olmaktan da mutluluk duydum.’’Dedi ve Rektör Görür’e hediye verdi.

 Mayıs ayında yeni klibi için de çalışmalara başlayan Yonca Lodi  “Tenden tene” adlı şarkısına çekilecek klip için yönetmenlerle görüşmeleri sürdürüyor. Sanatçı, Mayıs ayı boyunca tıpkı Niğde Üniveristesi Bahar Şenliklerinde olduğu gibi konser programında Üniversite bahar şenliklerinin dışında festivallerde de sahne alacak.

Editör: TE Bilişim