Bor Kaymakamlığı ve Bor Belediyesi işbirliği ile sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde ''KURNAZ AVUKAT '' adlı oyun  Bor Belediyesi Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde Yeni İstanbul Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu tarafından sergilendi.


 

Kurnaz bir avukatın hikayesini ele alan oyun izleyicilerden tam not alırken, oldukça keyifli anların yaşandığı oyunu Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat  Bor Garnizon Komutanı Albay Fatih Dağlı ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

3 perde'de gösterilen oyunda kurnazlığın ön plana çıktığı görülürken final bölümünde ise kurnaz avukatın ava giden avlanır hali izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. Böyle bir oyunu Bor'da gösterime sundukları için mutlu olduklarını belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, artık amacımız gerçekten modern, sosyal ve kültürel faaliyetlere ilginin arttığı bir ilçe olmak. Bunun için öncelikli olarak böyle oyunların, gösterilerin, toplantıların, konferansların gerçekleştirilebileceği bir salon  gerekiyordu. Eski adıyla 50. yıl sitesi olarak bilinen tarihi bir binayı yenileyerek son derece modern bir salon ortaya çıkardık. Tarihi olmasıyla birlikte İlçemizde ismini yaşatmaya devam etmek istediğimiz Bor'un değerli büyük isimlerinden Halil Nuri Yurdakul'un adını bu salonumuza verdik. Böyle bir salonun ortaya çıkmasından sonra sosyal ve kültürel faaliyetlere ilginin ne derece yüksek olduğunu görüyoruz.Sayın Kaymakamımız Muammer Balcı'nın tiyatro grubunun ilçemize gelmesinde çok büyük katkıları oldu. Kendilerine böyle bir organizasyon için teşekkür ediyorum. Böyle gösterilere yoğun ilgi ve alaka gösteren hemşehrilerimede ayrıca teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

 

Ramazan Danaoğlu, Yasemin Pehlivan, Neriman Durukan , Burak Tekin, Ahmet Moralı, Uğur Yüksel , Nazan Kılıçaslar ve Barış Güzeloğlu'ndan oluşan tiyatro grubu gösterinin ardından ilçeden ayrıldı.










Editör: TE Bilişim