Niğde Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu Üyelerinin hazırlamış olduğu ‘Zoraki Hekim’ adlı tiyatro gösterisi kültür merkezinde izleyenleri kahkahaya boğdu.


Niğde Gençlik Merkezi üyelerince ortaya konan ‘ Zoraki Hekim’ Adlı tiyatro gösterisine Niğde Gençlik Merkezi Müdürü Gafur EMLEK’in yanı sıra Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven, Tesisler Şube Müdürü Ali DİBEK, çok sayıda halk ve öğrenciler katıldı.

     Niğde gençlik hizmetleri ve spor il müdürü TURHAN: Geleceğimiz gençlerimizdir diyerek, Herkesin arzu ettiği bir toplumu oluşturmanın yolu iyi bir gençlik yetiştirmekten geçer. Bizim buradaki amacımız gençlerin serbest zamanlarında onların kötü ortamlardan uzaklaşmalarını sağlayacak sanatsal, kültürel çalışmalar içerisinde bulundurmanın altını çizerek Gençlik Merkezin de yapılan faaliyet ve kursların artırılacağının müjdesini verdi. Niğde Gençlik Merkezi Üyelerinden oluşan tiyatro topluluğu geçtiğimiz günlerde Ahmet Kuddusi Bor Huzur Evinde ki nene ve dedelerimize, Kapalı Ceza Evinde ki mahkûmlara, Bor Kültür Merkezinde kredi yurtlar kurumunda kalan öğrencilere ve son durağı Niğde kültür merkezi olurken açılış konuşmasını Gençlik Merkezi Müdürü Gafur EMLEK yaptı. EMLEK konuşmasında Gençlik Merkezinin gençlerimizin sıcak yuvası olduğunu ve gönüllü olarak yürütülen kurslarımıza bütün gençlerimizi davet ediyorum diyerek projelerimizde sizlerin de desteğini görmek isteriz dedi ve kalabalık olan salonu daha fazla bekletmeden, tiyatro gösterisini seyirci ile buluşturdu.


    Tiyatro gösterisine halkın ve öğrencilerin ilgisi yoğun olurken tiyatro kurs topluluğunun gönüllü olarak emek vererek yaptıkları gösterilerinin karşılıklarını seyircilerin alkışları ve tezahüratları ile aldılar.

 

Editör: TE Bilişim