Fotoğraf ve doğa tutkunlarını bir araya getiren KAFOT, Ihlara ve Narlı göl Destinasyonunu geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.

 
Kapadokya Amatör Fotoğrafçılar Topluluğu (KAFOT) her geçen gün üye sayısını arttırırken etkinliklerine de aralıksız devam ediyor. Nüsem işbirliğiyle açılan Dijital Fotoğrafçılık Kursunu tamamlayanlar doğanın yeniden canlanmasını fırsat bilerek Ihlara ve Narlı göl etkinliğini gerçekleştirdi.


Daha önce Belemedik, Çamardı, Çamlıyayla gibi birçok bölgede foto safari ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenleyen dernek, geçtiğimiz hafta sonu da Aksaray’a bağlı Ihlara, Güzelyurt, Selime ve Niğde Aksaray sınırında yer alan Narlı göl’de derneğin amacına uygun bir gün daha yaşadılar.


Doğanın eşsiz renkleri ile tarihin önemli kalıntıları arasında hem yürüyüş yapan hem de fotoğraf çekme imkanı bulan 30 kişilik grubun Güzelyurt’ta start alan etkinliği Ihlara Vadisi, Selime peri bacaları ile devam ederken Niğde Merkeze bağlı krater gölü Narlı gölde sona erdi.


KAFOT üyeleri diğer yandan fotoğraf sergisi açmaya da hazırlanıyor.18 Nisan tarihinde Kültür Haftası Etkinlikleri kapsamında Gümüşler Manastırında fotoğraf sergisi açacak olan topluluk, Niğde temalı fotoğraflarını görücüye çıkaracak. Kafot tarafından düzenlenen etkinliklerde üyeler tarafından çekilen fotoğraflar değerlendirme kurulunun onayını aldıktan sonra ilerde açılacak farklı sergilerde fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.


En az ayda bir kez foto safari etkinliği düzenleyen KAFOT, 1 Mayıs tarihinde de Çamardı Emli Vadisi’nde yeni bir etkinliğe imza atacak.



Editör: TE Bilişim