Bor İlçesinde ,”Geçmişten Geleceğe Yaşayan, Nostaljik Bor Fotoğrafları” sergisi açılmıştı… İşte sergilenen fotoğrafların slayt videosu.
 
Bor Belediyesinin sponsor ve destekleri ile Cihat Color sahibi fotoğraf sanatçısı Cihat Esirgen’in arşivinde bulunan fotoğraflar, Bor Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirdiği Şube Müdürü Bahattin Altınsoy, öğretmenlerden Yusuf Biltekin, Hakan Umdu, Mustafa Türker ve Belediye Basın Bürosu görevlisi Ali Akbaş’ında katkıları ile bir araya getirilen fotoğraflar İlçemizde fotoğrafçılık yapan Cihat Esirgen tarafından uzun uğraşlardan sonra tamir işlemi yapılarak sergiye hazır hale getirilmiş ve Bor Merkezindeki Şelali parkta sergilenmişti.
 
160 tanesinin sergilenebildiği Bor ilçemizin çeşitli yerlerinden görüntüler ile geçmişte yapılan programların, son yüzyıllık görüntülerinin yer aldı sergi de çok ilgi çekici fotoğraflar vardı. Açılışı yapan Vali Alim Barut, sergiden dolayı Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a ve fotoğrafların temininde ve oluşturulmasında büyük payı olan Cihat Esirgen'e teşekkürlerini iletmişti.  
Video Tasarım-Düzenleme : Selim GÖKEL
Editör: TE Bilişim