Çanakkale Zaferinin 95. Yıldönümünde Bor İlçesi Başpınar İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval EROĞLU’nun yaptığı konuşma internet de video paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor. 
 
Sitemizin videolar bölümünde de yer alan etkinlik, Hüseyin Nihal Atsız’ın Kahramanlık şiirinden alıntı ile başlıyor. Seval öğretmenin konuşması öğrencilerin katılımı ile zafere yakışır bir program oluyor. Böylesi öğretmen ve programların çoğalması dileği ile Seval Öğretmene teşekkür ediyoruz… 
 
Başpınar İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval Eroğlu Çanakkale Zaferinin kutlama programında yaptığı konuşma bir çok kurum, kuruluş ve şahıslardan takdir ve teşekkür aldı. Onlarca kişi ziyaret etti, çiçek gönderildi. Yüzlerce Tebrik mesajları iletildi.
 
Okul Aile Birliği Yönetiminden Seval Öğretmene Teşekkür

Başpınar İlköğretim Okulu Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Çopur , Öğretmen Seval Eroğlu'na programda yaptığı konuşma ve bunun Başpınar İlköğretim Okulunun tanınmasına yaptığı katkılardan dolayı Türk Bayrağımızı hediye etti. 
 
Seval Öğretmenin yapmış olduğu bu güzel konuşmasının  tarafımızdan yayınlanmasından sonra,   Borhaber.net Sitemizde yapılan yorumları 102 sayfa çıktı olarak ciltlettirip hediye ettik.  Başpınar İlköğretim Okulunun geleneksel Bahar Şenlikleri etkinlikleri sırasında Sitemiz Editörü Dahi Gedik , Okul Aile Birliği Başkanı, Şerafettin Çopur'un da olduğu ortamda Seval Eroğlu Öğretmene teslim ettik.
 





Haber önceki siteden taşınmıştır.
Editör: TE Bilişim