Niğde Belediyesi Gençlik Konserlerinin 4. gününde sahne alan ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, hayranlarını coşturdu. Niğde Belediyesi ve Gökkuşağı Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Gençlik Konserlerinin 1. gününde Gökçe, 2. gününde Gökhan Türkmen, 3. gününde de Dilek Kavraal sahne aldı.


Gençlik konserlerinin 4. gününde sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Tepe, birbirinden güzel şarkıları ve muhteşem sahne performansıyla Kent meydanını dolduran Niğdelileri ve üniversite öğrencileri için birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Sunucu Ziya Kürküt'ün anonsuyla sahne alan sanatçı Gökhan Tepe kent meydanını dolduran on binlerce kişiye teşekkür etti.

 

Kent meydanını dolduran yaklaşık 35 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Tepe’ye konserde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından çiçek verildi. Gökhan Tepe, “Niğde'de bulunmaktan, gençlik konserleri kapsamında Niğdelilerle buluşarak sahne almaktan çok mutluluk duydum. Bizleri sevenlerimle buluşturan Niğde Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a çok teşekkür ederim” dedi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise; "Niğde Belediyesi ve Gökkuşağı Gençlik Derneği olarak düzenlediğimiz konserlere gösterilen ilgi için teşekkür ediyorum. Gençlerimiz arasından yaptığımız anket sonucu düzenlediğimiz etkinliğimiz boyunca meydanı dolduran herkese sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Gençlerimiz için bu tür kültürel faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

http://www.borhaber.net/kultur-sanat/nigde-de-genclik-konserleri-sona-erdi-h16840.html

Posted by Bor Haber on 24 Mayıs 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim