Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ, Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.


Genel Başkan Olcay KILAVUZ ziyaretinde Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus KIZIL ve yönetimi ile birlikte istişare toplantısı yaptı. Sonrasında Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nı ve Metin Tokdemir Sürekli Eğitim Merkezi’ni gezerek Niğde Ülkü Ocakları Üniversite, Ortaöğretim ve Bayanlar Birimi teşkilatları ile sohbet gerçekleştirdi.

Olcay KILAVUZ Niğde Ülkü Ocakları teşkilatları ile konuşmalarında;

“Öncelikle bünyesinde uzun yıllar Ocak başkanlığı yaptığım Niğde Ülkü Ocakları’nda sizleri böyle pırıl pırıl dik duruşlu görmekten duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Şunu bilmelisiniz ki Niğde’de nasıl ocağımız tütüyorsa Van’da da aynı şuurla ocağımız tütmektedir. Burada canla başla vatanımıza ve milletimize bilinçli, bilgili ve kültürlü genç ülküdaşlarımız nasıl yetişiyorsa aynı mihvalde Türkiye’nin dört bir tarafında da ocaklarımızda ülküdaşlarımız aynı şekilde Allah rızası ve Yüce Türk Milleti’nin yüksek menfaatleri doğrultusunda çalışmaktadırlar. Ülkemizin içinde bulunduğu bu buhranlı dönemlerde yaydan çıkan ok gibi eğilmeden, bükülmeden, yönünü şaşırmadan dosdoğru hedefe odaklanan Ülküdaşlarım dik duruşlarından taviz vermeden Hak bildikleri yolda devam etmelidirler. Bu gün İstanbul’un Fethi’nin 561. Yıl dönümü olması hasebiyle Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethederken ki kararlılığı gibi sizlerde hayatınızda başarılı olmak için kararlılıkla yolunuzda yürümelisiniz. Bir kez daha Üniversite, Ortaöğretim ve Bayanlar Birimi teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum.”dedi.

Sonrasında teşkilatlar ile fotoğraf çekinen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Olcay KILAVUZ , Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasından ayrıldı.

Editör: TE Bilişim