Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı nın Gençlik Projeleri  2018/2 çağrı kapsamında açılan “Gençlik Kitap Kafe” hizmete girdi. Her gün 09- 19 saatleri arasında millet kıraathanesi şeklinde çalışacak.

Alâeddin Keykubat Derneği Başkanı Halil Çınarlı yaptığı açılış konuşmasında, “‘Gençlik Kitap Kahve Projesiyle’ hayata geçirdiğimiz Kitap Kahvemizde “Bir çay doldur, Bir Kitap seç ve hayatı sessize al” sloganı ile 2 binden fazla kitapla millet kıraathanesi modeli ile Bor’da öğrencilerimizin, halkımızın hizmetine sunuyoruz. Kitap Kahvemizde öğrencilerimiz kitap okuyorlar, ücretsiz ikramlarımızı yapıyoruz. Biz de para geçmiyor. Ödünç kitap veriyoruz. Yazar öğrencilerimize kitap basıyoruz, Serbest kürsüde Kitap değerlendirmeleri yapıyoruz. Burada en çok kitap okuyan, etkinliklere katılan öğrencilerimize gezi, sinema vb. etkinlikler ile ödüllendiriyoruz.” dedi.

Kitap kafenin açılışını Niğde Gençlik ve Spor İl müdürü Faruk Boduroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Ak parti il disiplin kurulu başkanı Hüseyin Gökdemir, Gençlik ve Spor İlçe müdürü Ömer Solak ile Gençlik merkezi müdürleri İlker Ötgünlü, Bülent Erden,şube müdürleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla birlikte yaptılar.
 

 
Editör: TE Bilişim