OHU  Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923'te, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mesut Arslan tarafından “Garip Neşet Ertaş’ın İzinde Bozkırın Sesi” konser etkinliği düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan’ın da dinleyiciler arasında yer aldığı konser, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Serkan Ercan Bağçeci, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Toktay’ın yanı sıra, öğretim elemanı ve öğrencilerin katılımı altında gerçekleştirildi.

Seyircilerin bolca duygulanıp, eğlendiği konserin açılışını Öğr. Gör. Mesut Arslan, Neşet Ertaş’a ait selamlama olan ‘Ayakların Turabı Gönüller Hizmetçisiyiz’ sözleriyle yaptı.

Neşet Ertaş’ın sevilen türkülerinin seslendirildiği etkinlik sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından Öğr. Gör. Mesut Arslan’a teşekkür belgesi ve çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim