Bosch ve Eti firması Çocuk tiyatroları, arasında Niğde’nin de bulunduğu bir çok ilde çocuklara ücretsiz tiyatro izleme imkanı sağlayacak.  Programın Niğde ayağının tarihleri henüz belirli olmadı.

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu ilk kez turneye çıkıyor.

2008'den bu yana 31 binin üzerinde çocuğa ulaşarak, çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini ilk olarak 22 Ekim'de İstanbul Bahçelievler Kültür Merkezi'nde açıyor. Tiyatro ekibi Niğde’de izleyicilerinin karşısına çıkacak.  

Yeni eğitim ve öğretim yılında İstanbul sınırlarını da aşarak, Mersin, Adana, Antakya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Aksaray olmak üzere 9 ili gezip bir turne yapacak olan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu sayesinde minikler ve aileleri, "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı hayvan ve doğa sevgisi aşılayan Oyun ile eğlenirken öğrenmeye devam ediyor.

 

Eti Çocuk Tiyatrosu “Çizmeli Kedi” ile çocukların karşısına çıkacak.

Hayata geçirdiği projelerde sürdürülebilirliğe önem veren Eti'nin, 10 yıldan bu yana Türkiye'nin ve KKTC'nin dört bir yanında çocuklar ile ücretsiz olarak buluşturduğu Eti Çocuk Tiyatrosu, 2011-2012 sezonunda yeni oyunu "Çizmeli Kedi" ile perdelerini açıyor.

İlk kez tiyatroya gidecek on binlerce çocuğa ulaşarak hayatlarında yepyeni pencereler açmayı ve hayal dünyalarını geliştirmeyi hedefleyen Eti Çocuk Tiyatrosu, ülkenin geleceği olarak gördüğü çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

Çocuk Tiyatrosu ücretsiz gösterimleri ile 1 milyon çocuğa ulaştı…

Eti'nin çocukların kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, onları tiyatro sanatı ile buluşturmak amacıyla 2001 yılında hayata geçirdiği Eti Çocuk Tiyatrosu, 10 yıldır Türkiye'nin 81 ilini bir çok kez dolaşarak 1 milyondan fazla çocuğu ücretsiz olarak tiyatro ile buluşturdu. Bugüne kadar "Bisküvi Adam", "Kakaolu Olsun", "Alaaddin'in Sihirli Lambası", "Alice Harikalar Diyarında" ve "Pinokyo" adlı oyunlarıyla çocuklarla buluşan Eti Çocuk Tiyatrosu'nun bu seneki hedefi yine en az 120 bin çocuğa daha ulaşmak.

Niğde dahil 45 İl/İlçe’de perdesini açacak

Eti Çocuk Tiyatrosu, bu sezon da 45 il/ilçede çocukları tiyatro sanatı ile ücretsiz buluşturacak. Eti Çocuk Tiyatrosu’nun programında Niğde’de var.

 


Editör: TE Bilişim