Niğde, Fertek mahallesinde faaliyete giren Casablanca Bistro Pup  birbirinden seçkin sanatçıları Niğdelilerle buluşturmaya devam ediyor. 


Niğde Casablanca Bistro Pup açıldığı günden bu yana birbirinden ünlü bir çok sanatçıyı konuk etti. Neşet Ertaş'ın veliahtı olarak görülen ünlü sanatçı İsmail Altunsaray  Casablanca Bistro Pup'da 02 Aralık 2016 Cuma günü sahne alacak. 

Casablanca Bistro Pup işletmecisi Bünyamin Korkmaz yaptığı açıklamada; Niğde'de Casablanca Bistro Pup olarak hep ilkleri yapıyoruz. Hizmete girdiğimiz günden bu yana bir çok ünlü sanatçı ile Niğdelileri buluşturduk. Çok güzel, eğlenceli günler yaşandı. Farklı bir mekanda, farklı bir gece yaşamak için Niğdeliler teveccüh gösteriyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Yine  ünlü sanatçılarımızdan İsmail Altunsaray 2 Aralık 2016 Cuma günü Casablanca Bistro Pup'da sahne alacak. Çok güzel bir gece olacağını umuyor ve hemşerilerimizin bizleri takip etmesini rica ediyorum" dedi. 

İsmail Altunsaray'ın Casablanca Bistro Pup'da sahne almasında bir çok firma sponsorluğunu üstlenirken, Borhaber.net sitemiz de medya sponsoru oldu. 




 
Editör: TE Bilişim