Araştırmacı Yazar Kemal Kelleci ; Sezai Karakoç, bugün ki düşünce dünyamızın mimarıdır.

 

Yazarlar ve Sanatçılar Birliğinin (YAZSANBİR) tertip ettiği “Diriliş Düşüncesi ve Sezai Karakoç” konulu konferans Araştırmacı-Yazar Kemal Kelleci konuşmacı olarak katılımıyla Akmedrese de gerçekleşti.

 

Konferansa Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Halil İbrahim Yaşar, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Şahin Mercan, çok sayıda kurum yöneticileri ve dinleyiciler katıldı.

 

Açılış Konuşmasını yapan Yazsanbir Başkanı Hayrullah Eraslan; Yazsanbir’in bugüne kadar ve bundan sonraki programları hakkında bilgi verdi. Daha sonra Mehmet Bahsi ve Murak Soyak Araştırmacı Yazar Kemal Kelleci hakkında dinleyicilere sunum yaptılar.

 

 

Daha sonra söz olan Araştırmacı- Yazar Kemal Kellaci, Sezai Karakoç, Aşk ile yoğrulmuş, şiirle kanatlanmış, derviş sabrı ile kök salmış bir düşünce sisteminin günümüzdeki mimarıdır. Bugün ki şuurlu gençliğin yetişmesinde çok büyük rolü vardır. Yeni nesil Sezai Karakoç’un eserlerini iyi okumalıdır’ dedi.




 






Editör: TE Bilişim