Kültür, sanat, edebiyat ve yaşamın internetteki yeni adresi Defterk.com sitesinin yazarları yemekte buluştu.
 Damak Lahmacun’da bir araya gelen yazarlar, Defterk.com’u, Niğde’yi ve kültür-sanatı konuştu…
Geçtiğimiz 25 Eylül’de 1. yaşını kutlayan popüler kültür, sanat, edebiyat ve yaşam sitesi Defterk.com yazarları ile bir araya geldi.
Defterk.com’un 1 yılının değerlendirildiği yemeğe hemen hemen bütün yazarlar tam kadro katıldı. Önerilerin, eleştirilerin olduğu ve sitenin 2. yılının yol haritasının çizildiği yemekli toplantı Damak Lahmacun’da yapıldı.
Defterk.com’un sanal ortamda iyi bir hava yakaladığını vurgulayan sitenin Genel Yayın Yönetmeni H. İbrahim Tongur, yeni yayın döneminde yeniliklerle okuyucularının karşısına çıkacaklarını söyledi. Yeni yazarlarla, yeni köşelerle durmadan yenilenen bir site olmayı amaçladıklarını belirten Tongur, “Günlük bin 500 kişinin girdiği bir kültür, sanat, edebiyat ve yaşam sitesi olduk. Elbette bu bize büyük bir sorumluluk getiriyor. Yeni yayın döneminde yeni yazarlar ve köşelerle okuyucularımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.
“Yeni yazar ve şairler arıyoruz”
Defterk.com’daki en büyük yeniliklerden birisinin Forum olduğunu anlatan www.defterk.com Genel Yayın Yönetmeni H. İbrahim Tongur, “Forumumuzla birlikte genç ve yeni şair ve yazarlar arıyoruz. Yazmak isteyenler www.forum.defterk.com adresine girerek yazılarını, hikâyelerini, şiirlerini bizlerle paylaşabilirler. Forumda yayın kurulumuzun beğendiği ve seçtiği yazıları, şiirleri ana sayfada yayımlıyoruz. Bu forum sayesinde Niğde’den ve tüm Türkiye’den yazmak isteyip de fırsat bulamayan yeni yazarlar ve şairleri kazanacağımızı umut ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yemekli toplantıya Defterk.com’un yazı işleri müdürü Murat Soyak, Fotoğraf Editörleri Musa Dalkılıç, Şabettin Kopan, Fatih Kızılkaya’nın yanı sıra yazarlar Alparslan Ali, Ali Gemi, Aslıhan Koçak, Dahi Gedik, Emin Selamoğlu, Erdoğan Çelik, Fatma Çınar, Fatih Tanık, Fikret Dikmen, Habip Yüksel, Gökhan Ertan, İsmail Özmel, Kazım Bulut, Kibar Ayaydın, Mehmet Küçük, Muharrem Çifcibaşı, Murat Akalın, Musa Dalkılıç, Taha Acar, Tarık Tüfekçi, Yakup Sağlam, Yusuf Tüfekçi katıldı.
 
Editör: TE Bilişim