Bugün Akşam Saat 21.00'de Bor Kayabaşı Park konser alanında düzenlenecek olan Bor Aşıklar Gecesi’ne tüm halkımız davetlidir

Bor Belediyesi  yaz aylarında sosyal etkinliklerine hızla devam ediyor. Bor Belediyesi'nin Kayabaşı Park'ta düzenlediği Tasavvuf Sanatçılarının katıldığı, etkinlik, sanatçı Havva Öğüt ve  ardından Ahmet Selçuk İlkan konserleri büyük ilgi görmüştü. Konserleri izlemeye  Bor ve çevresinden binlerce gelmişti. Sıcaktan ve Niğde'de sosyal faaliyetlerin az olmasından dolayı sıkılan vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği sosyal etkinlikler düzenli olarak devam ediyor.  

Bor Belediyesi bugün akşam da yine farklı bir etkinliğe imza atıyor.  Bor Belediye Başkanlığı tarafından bu akşam düzenlenecek olan  Bor Aşıklar Gecesi yine büyük ilgi görmesi bekleniyor. 

Bugün akşam saat 21:00'da Bor Kayabaşı amfi tiyatro konser alanında düzenlenecek olan Bor Aşıklar Gecesine Aşık Seher Atmaca, Aşık Ayten Gülçınar, Aşık Ahmet Poyrazoğlu, Aşık Orhan Üstündağ, Aşık Temel Turabi katılıyor. Bayan ve erkek aşıkların saz ve sözleri ile atışacağı güzel bir gece olması bekleniyor. 

Ücretsiz olan etkinliğe halkımızın davetli olduğu belirtildi. 



 
Editör: TE Bilişim