Bor Anadolu Gençlik Dergisi temsilciliği tarafından 31 Aralık akşamı Bor Belediyesi Kültür Merkezi'nde Mekke'nin Fethi kutlama programı düzenlenecek.


Anadolu Gençlik Dergisi Bor Temsilciliğinden yapılan açıklamada,Niğde Dedebağ Camii İmamı İlhami ALTIPARMAK’ın konuşmacı olarak  katılacağı Mekke’nin Fethi Programında ezgiler,şiirler ve sinevizyon gösterisi de sunulacağı belirtildi.


Bor Belediyesi Kültür Merkezi'nde  Saat 19.00’dA başlayacak programa davet edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2012 yılının son günleri yaşanırken kültür emperyalizminin en belirgin örneklerinden Noel kutlamaları da maalesef çılgınca devam ediyor. Noel Hristiyanlığın kutsal bir günü olmasına rağmen ülkemizde de pek çok şekilde kutlanıyor. Milli Piyangolar, alışveriş merkezlerinin Noel indirimleri, kutlamaları, yine alışveriş merkezlerinin önüne konulan bol ışıklı Noel çam ağaçları… Bu kültür emperyalizminden gençlerimiz ve gençliğimiz kurtarılmalı… Yeniden millî ve mânevî değerlerimizi ön plana çıkararak özümüze dönmeliyiz… Biz tüm kardeşlerimize bu tür faaliyetlerden uzak durmamız gerektiğini hatırlatıyoruz. 31 Aralık 2012 Pazartesi günü saat 19.00’da Bor Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz Mekke’nin Fethi programımıza tüm halkımızı bekliyoruz".denildi.







Editör: TE Bilişim