Bor Ülkü Ocakları 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında  ‘Gençlik Şöleni’ adı altında Bor Şelale Park’ta halka açık eğlence tertip etti.



19 Mayıs akşamı Saat 20. 30 da başlayan şölende ilk olarak Bor Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Koral yaptığı kısa konuşmada,  Böyle önemli günleri sahiplenmesinden dolayı katılımcı gençleri kutladı ve tüm konuklara şölene katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İkinci konuşmacı olarak Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut kürsüye çıktı ve 19 mayıs ruhunun derinliklerini Türk Tarihinden örneklerle açıklayan bir konuşma yaptı. Karabulut, konuşmasını Üstad Necip Fazıl’ın önemli ve bir o kadarda Türk Milletini tarif eden Sakarya şiiriyle tamamladı.

Türküleriyle şölene renk katan Niğde Üniversitesi öğrencisi Burak Kumoğlu’nun ardından Bor ilçesinin uzun yıllardır hizmet veren saz ekibi sahne aldı ve sevilen eserleri seslendirdiler. Yöresel türküler çalan saz ekibine alanda bulunanlar oynayarak eşlik ettiler.

Şölene Niğde MHP İl Başkanı Hakan Er , Bor İlçe başkanı Şefik Çalgın Bor ve Niğde Mhp yönetim kurul  üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Bor CHP İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve parti yöneticileri,  Niğde Ülkü Ocakları Başkanı, ülkü ocakları gençler ile Borlu vatandaşlar katıldı. 


Editör: TE Bilişim