Bor Ülkü Ocaklarında dün akşam düzenlenen sohbet toplantısının konuğu Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Gazi Karabulut’du.

Bor Ülkü Ocakları sohbet toplantılarına devam ediyor. 29 Mart Salı günü gecesi düzenlenen sohbet toplantısının  konuşmacı konuğu Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Gazi Karabulut oldu.

50.Yıl Sitesi içerisinde  bulunan Bor Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirilen sohbet toplantısına çok sayıda ülkücü genç katıldı.

Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı  Gazi Karabulut toplantıda gençlere, Türk Ocakları ve Ülkü Ocaklarının aynı kaynağın devamı olduğunu, Türk’ün tarihinden getirdiği Türk mefkuresini diriltmek, bütün dünya Türklüğünün siyasi ve sosyal meselelerine çözüm üretmek, Türk gençliğini milli ve manevi değerleri ile donatıp sarsılmaz bir iman sahibi kılmak ve geleceğin büyük Türkiye’sini kuracak nesiller yetiştirmek gayesi etrafında birleşen bu uğurda hizmet eden ocaklar olduğunu belirtti.

Karabulut; ‘’Türk Milliyetçiliği ideolojisine inanmış ve bu ideolojiyi hayat biçimi kabul etmiş arkadaşlarımızın dikkat etmeleri gereken en önemli konunun yaşadığı her alanda örnek insan olma sorumlulukları vardır ve bu sorumluluğu taşımalılar’’ dedi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda Bor Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Cancı,  sohbetlerine icabet edip kendilerini aydınlattığı için Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Gazi Karabulut’a teşekkürlerini iletti.




 









Editör: TE Bilişim